Dakkapel Nu – dakkapellen specialist
Dakkapel offerte aanvragen

Dakkapel renoveren

Bent u toe aan een nieuwe dakkapel omdat uw dakkapel aan vervanging toe is? Leest u dan de onderstaande informatie goed door. Het is namelijk niet altijd nodig om uw dakkapel te laten vervangen, renoveren biedt veel extra voordelen en is een goede keuze!

De voordelen van renoveren

Het renoveren van uw dakkapel is eigenlijk altijd mogelijk als uw dakkapel in een redelijk goede staat verkeerd. Voordat experts bezig gaan met de renovatie bekijken ze eerst de staat van uw dakkapel. Als de specialisten houtrot aantreffen zullen zij u een renovatie afraden. Is dit niet het geval dan is het een prima keuze om uw kapel te laten renoveren. Een renovatie in plaats van vervangen scheelt u aanzienlijk veel in de kosten. Wat ook nog een grote bijkomstigheid is van een renovatie is dat een gerenoveerd eindresultaat niet te onderscheiden van een nieuw dakkapel.

Renovatie mogelijkheden

Onder een renovatie vallen vaak klussen zoals het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen of er wordt aan de buitenafwerking gewerkt. Het uiterlijk van de dakkapel wordt dan veranderd of vervangen. Het is ook mogelijk om de dakbedekking en/of isolatiemateriaal aan de binnenkant te laten vervangen. Een bestaande dakkapel kan ook verbreed worden. Het is mogelijk om uw kapel in een andere stijl te laten renoveren, in een modernere uitstraling bijvoorbeeld met meet kunststof.

Richtlijnen voor het renoveren van uw dakkapel

Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen een voorgevel of achtergevel van uw woning. Het is namelijk niet mogelijk om zonder vergunning de voorgevel te verbreden of een andere kleur te geven. Wat wel mag, is het renoveren in de zelfde stijl. Bij de achter gevel is het een ander verhaal, daar heeft u geen vergunning nodig om de gevel te verbreden of een andere kleur te geven. Let er goed op wat wel en wat niet mag, vraag als u het zelf niet weet aan een specialist.

Offerte aanvragen

Bent u er over uit en wilt u graag een renovatie aanvragen bij een specialist? Dan mag u het contactformulier vrijblijvend invullen. U vraagt dan meerdere offertes aan bij meerdere bedrijven. U kunt dan in alle rust de offertes vergelijken en het beste bedrijf naar uw keuze inschakelen.

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

Kluskeur keurmerk

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de scherpe prijzen die wij hanteren?

Wij overtuigen u graag met een goede aanbieding. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen