Dakkapel Genemuiden
Dakkapel offerte aanvragen

Offertes vergelijken

Telefonisch contact

Heeft u liever telefonisch contact met onze specialist uit Genemuiden? Plaats dan een terugbelverzoek. Wij nemen spoedig contact met u op.
Terugbelverzoek plaatsen

Dakkapel Genemuiden

Zoekt u een goede partij om een dakkapel bij u thuis te laten installeren in Genemuiden? Maak gebruik van het werk van Dakkapel Nu! Wij werken in de gehele regio samen met specialisten voor de installatie en het aftimmeren van uw kunststof, houten of polyester dakkapellen. Heeft u ons nodig voor het vergunningsvrij laten bouwen van dakkapellen? Wij staan u bij met kwaliteitsoplossingen! Bent u op zoek naar de specialist die levert voor de laagste kosten? Vraag dan kosteloos en geheel vrijblijvend offertes aan via de contactbutton. Een dakkapel plaatsen we al in één dag!

Extra ruimte creëren

Het grote voordeel van een kunststof, houten, polyester of combi dakkapel is dat u de ruimte in uw huis vergroot. Dakkapellen betekenen namelijk een uitbouw van uw zolder, waardoor u meer plaats overhoudt om uw meubelen en bureau te plaatsen. Bij ons in Genemuiden houdt u de kosten voor de installatie laag, en bepaalt u welke dakkapelconstructies wij aftimmeren. We kunnen de dakkapellen on-site aftimmeren, maar we leveren ook prefab-modellen, die al in een middag geïnstalleerd zijn.

Kunststof

Kunststof dakkapel Genemuiden Een veelgebruikt materiaal voor dakkapellen is kunststof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan polyester. Modellen van kunststof hebben als grote voordeel dat ze niet veel onderhoud vereisen. Kiest u voor houten typen, dan vereist dit jaarlijks onderhoud en dus extra kosten. Modellen van polyester en kunststof kunnen worden gelakt in iedere gewenste kleur. Daarnaast houden kunststof en polyester de kou goed buiten de deur. Hier heeft u jarenlang plezier van!

Houten

Houten dakkapel Houdt u van klassieke woningen in Genemuiden? Dan zijn houten dakkapelconstructies iets voor u. Het grootste voordeel van houten constructies is dat ze een prachtig klassieke uitstraling hebben. U kunt een houten dakkapel ook laten schilderen in iedere mogelijke kleur. De houten modellen bieden goede isolatie, zodat u de warmte binnenshuis haalt. Wij helpen u met het aftimmeren van houten modellen voor lage kosten.

Prefab

Prefab dakkapellen Genemuiden Onze kunststof, polyester en houten dakkapellen leveren wij in Genemuiden tevens als prefab-constructies. Prefab wordt al in de fabriek vervaardigd, waardoor wij deze typen niet meer zelf moeten aftimmeren. We installeren de prefab-modellen hierdoor in slechts een enkele middag. De levering van prefab-typen gaat gepaard met lagere kosten. Voor een standaard oplossing een uitstekende keuze. De mogelijkheden zijn echter wel beperkter. Heeft u zeer specifieke wensen dan adviseren wij maatwerk.
Direct Contact

Dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Wij overtuigen u graag met scherpe offertes. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct Contact

Heb ik een vergunning nodig?

Kunt u uw dakkapel vergunningsvrij situeren in Genemuiden? Hiervoor gelden enkele voorwaarden. Voor vergunningsvrij bouwen mag u niet in een monumentaal pand wonen. Ook moet de dakkapel aan de achterzijde van uw huis worden gebouwd. U mag vergunningsvrij bouwen als uw dakkapelvervaardiging een plat dak heeft met ondoorzichtige zijkanten. Voor vergunningsvrij installeren gelden tevens afmetingseisen. Zo mag de dakkapel slechts 1.75 meter hoog zijn. Is vergunningsvrij geen optie? Vraag dan een bouwvergunning voor aftimmeren aan bij de gemeente. Wij helpen u hierbij om de kosten laag te houden.

Reinigen

Wij reinigen uw dakkapellen in Genemuiden. Of u nu polyester, houten of kunststof modellen wilt hebben, wij staan u graag bij met kwaliteitswerk voor lage kosten. De reiniging is onderdeel van ons renovatie- en onderhoudswerk. We gebruiken hiervoor de beste reinigingsmiddelen, zodat uw dakkapel weer straalt. Tevens voorzien we de dakkapel van een nieuw likje verf wanneer dit noodzakelijk is. Sluit voor lage kosten een onderhoudscontract af. In dat geval komen wij uw kapel periodiek onderhouden, zo verlengt u de levensduur van uw eigendom. Nieuwsgierig naar de prijzen? Neem contact met ons op.

dakopbouw renovatie Genemuiden
dakopbouw plaatsen Genemuiden

Dakkapel renoveren

Het renoveren van de dakkapel is in veel gevallen een optie om de levensduur van de kapel met jaren te verlengen. Bij een renovatie worden diverse onderdelen van de opbouw aangepakt. Zo is het mogelijk om het aftimmeren van het houtwerk opnieuw uit te voeren, kan de dakbedekking worden hersteld en is het een optie om de muren te isoleren. Het renoveren van de dakkapel zal wel aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Wij adviseren daarom om altijd eerst een professional uit Genemuiden de staat van de opbouw te laten controleren. Het kan zijn dat het voordeliger is om deze te laten vervangen.

Dakkapel vervangen

Het vervangen van dakkapellen is geen eenvoudige klus. Dit komt doordat de nieuwe dakkapel precies in het gat van het oude model moet passen, of groter moet zijn. Het is anders zeer lastig om de aansluiting van de naden goed uit te voeren, wat leidt tot een verhoogd risico op lekkages. Het plaatsen van een nieuwe kapel kunt u het beste overlaten aan een vakman uit ons netwerk. Deze zal met behulp van de juiste technieken de dakkapel plaatsen en desgewenst op locatie aftimmeren. Hebt u liever een prefab dakopbouw? Ook daarover geven we u graag meer informatie en zijn wij u met alle plezier van dienst.

nokverhoging dakkapel
dakopbouw isoleren

Nokverhogende dakkapel

Wanneer u bij een specialist uit Genemuiden vraagt naar de mogelijkheden voor het plaatsen van dakkapellen, dan zal deze u informeren over de vele soorten en maten dakkapellen die er mogelijk zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard dakopbouw, maar ook voor een nokverhogende dakkapel. Deze laatste heeft als voordeel dat zowel een deel van het dak wordt verhoogd, als dat er een uitbouw bij wordt gemaakt. Dit heeft wel als gevolg dat het bouwen van een nokverhogende kapel niet vergunningsvrij kan worden uitgevoerd. Vraag daarom altijd op tijd bij het gemeenteloket een vergunning aan. Dit kan enkele weken tot maanden duren.

Dakkapel isoleren

De isolatie van een dakkapel is eenvoudig uit te voeren en kan op verschillende manieren. De meeste van onze klanten uit Genemuiden kiezen ervoor om de muren of het dak van de opbouw te isoleren met behulp van glaswol, steenwol of isolatieplaten. Het is echter ook een optie om de beglazing te vervangen. Door het vervangen van enkel of standaard dubbelglas door HR++ beglazing kunt u jaarlijks aanzienlijk besparen op de energierekening. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatie bij uw woning? Stel dan uw vraag via het contactformulier en wij infomeren u spoedig. Desgewenst sturen we u tevens enkele vrijblijvende offertes toe.

Bespaar geld, vergelijk offertes!

contact dakkapelspecialist Genemuiden

Klantervaringen

Mijn man en ik zochten naar een mogelijkheid om de zolder om te bouwen naar een studeerkamer. Maar eens een offerte aangevraagd via Dakkapel Nu. Binnen een paar uur hadden we de eerste prijsopgaven al binnen. De prijzen verrasten ons in positief opzicht!
H. De Groot, Genemuiden
Ik was al jaren van plan om een dakkapel te plaatsen. Via deze service maar eens een offerte aangevraagd voor een prefab variant. De prijzen waren dusdanig dat de kapel inmiddels is geplaatst. Ik ben tevreden over de communicatie en de dienst.
L. Meijer, Genemuiden
Wij zochten een vakman die tegen scherp tarief twee dakkapellen wou komen plaatsen. Deze hebben we via deze service gevonden. Prima service, niets op aan te merken. Alle afspraken zijn nagekomen. Kwaliteitscontrole is wel prettig!
Karin Witte, Gelderland
Onze woning is eigenlijk te klein, maar verhuizen was financieel gezien geen optie. Met een aanbouw hebben we extra ruimte weten te creëren. Nu hebben we weer meer ruimte voor de kinderen en kunnen we nog een aantal jaren blijven wonen in ons huis.
Paul van der Werff, Genemuiden
Prijzen opgevraagd voor een kunststof dakkapel, dat ging makkelijk via het formulier. Op korte termijn diverse aanbiedingen ontvangen. Goede service, niets aan veranderen! Ik kan het dus van harte aanraden indien je een vakman zoekt.
Heyko Borst, Arnhem
Een offerte aangevraagd voor een houten dakkapel met verhoogde nok voor onze woning. Snelle dienstverlening en prettige communicatie. Uiteindelijk was het ons toch te duur, daar werd echter niet moeilijk over gedaan. Vrijblijvend karakter.
Tom Hoveling, Genemuiden

Werkgebied

Landelijk netwerk

In de loop der jaren zijn wij behoorlijk gegroeid. Meer dan 25 jaar geleden klein begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Wij beheren inmiddels een netwerk waar vele leveranciers aan zijn verbonden. Stuk voor stuk bedrijven met kennis van zaken. De vakbedrijven bewijzen iedere dag dat een scherp tarief niet ten koste hoeft te gaan van vakwerk. Onderstaand een overzicht van provincies waarin wij werkzaam zijn. Selecteer uw provincie en kom direct in contact met een vakman bij u in de buurt.

Missie

Dakkapel Nu is één van de grootste landelijk opererende dakkapellen specialisten. Wij garanderen hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs.

Vestigingen
Provincies

Vestigingen

Zoals u wellicht al heeft gelezen zijn wij zo’n 25 jaar geleden klein begonnen. Al snel merkten wij dat de werkwijze succesvol was en dat de dakkapellen op steeds grotere schaal werden afgenomen. Door goede producten en dakkapellen te leveren is ons werkgebied steeds groter geworden. We zijn niet alleen werkzaam in Genemuiden, maar zijn inmiddels landelijk operatief. Wij werken vanaf meer dan 200 vestingen in het gehele land. Er bevindt zich dus altijd een vakman bij u in de buurt. Hiernaast een overzicht van de vestigingen bij u in de buurt.