Dakkapel leverancier IJsselmuiden
Dakkapel offerte

Offertes vergelijken

Telefonisch contact

Heeft u liever telefonisch contact met onze specialist uit IJsselmuiden? Plaats dan een terugbelverzoek. Wij nemen spoedig contact met u op.

Terugbelverzoek plaatsen

Dakkapel IJsselmuiden

Zoekt u een professional om uw dakkapel in IJsselmuiden voor u te installeren? Dakkapel Nu IJsselmuiden werkt met een landelijk netwerk van ervaren leveranciers, waardoor wij u perfect van dienst kunnen zijn in uw regio. Wij plaatsen zowel uw kunststof, houten als prefab dakkapellen voor u en hanteren hierbij scherpe prijzen. U kunt het contactformulier invullen om eenvoudig offerte aanvragen te doen. Zo ontvangt u voorstellen van verschillende vakspecialisten bij u in de buurt!

Materiaalkeuze, kunststof of hout?

Wanneer u een dakkapel wilt laten installeren, kunt u kiezen voor veel verschillende materialen. Zo kan u gaan voor zowel kunststof, houten als prefab dakkapellen. Het voordeel van kunststof is het robuuste karakter en de duurzaamheid van het materiaal. Houten varianten geven echter een prachtig klassiek effect. Het is aan u om te kiezen waar u het liefst voor gaat! Vanzelfsprekend hanteren onze specialisten betaalbare prijzen. Vraag gratis offertes aan en vergelijk vakmannen, zo bespaart u eenvoudig op uw totale kostenplaatje!

Dakkapellen tegen scherpe prijzen

Kunststof dakkapel Alle dakkapellen worden aangeboden tegen scherpe prijzen. De aangesloten professionals zijn allen voorzien van de juiste ervaring in het gebruik van materialen. Hierdoor weten ze de prijzen van hun werk zo laag mogelijk te houden. Het maakt hiervoor niet uit of u een prefab of op locatie vervaardigd model aanschaft, want in IJsselmuiden garanderen wij een betaalbare service. Wanneer u offertes aanvraagt is dit bovendien volledig gratis, waardoor u nooit extra kosten maakt voor bijvoorbeeld uw prefab dakkapel.

Installeren binnen 1 dag

Prefab dakkapel Na de aanschaf van uw dakkapel, garanderen we dat onze specialisten deze binnen 1 dag bij u kunnen installeren. Hierdoor geniet u dus van ultieme spoedservice. Kiest u voor houten of kunststof varianten, dan zal de installatie vervolgens enkele dagen in beslag nemen, maar in het geval van prefab modellen bevestigen onze professionals deze zelfs al in een werkdag! Uw dak wordt dus slechts voor korte tijd opengemaakt. De uitbouw kan nog diezelfde dag worden betrokken.

Direct contact

Wilt u direct contact opnemen? Dat kan! U vraagt via het contactformulier eenvoudig offertes aan. Wij sturen u dan offertes van diverse vakspecialisten toe. Door te vergelijken, bespaart u op de totale kosten. Onze vakmannen in IJsselmuiden helpen u graag bij de installatie van uw dakkapellen. Dakkapel IJsselmuiden: uw werk is in veilige handen!

Direct Contact

Dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Wij overtuigen u graag met scherpe offertes. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct Contact

Heb ik een vergunning nodig?

Het aanvragen van een vergunning voor een dakkapel kan heel wat tijd in beslag nemen. In sommige gevallen duur het zelfs twee maanden voordat een vergunning wordt toegewezen. Het is daarom aan te raden om op tijd te beginnen met het uitzoeken van de regelgeving rondom vergunningsvrij bouwen, en het aanvragen van toestemming, als vergunningsvrij bouwen geen optie is. U mag in ieder geval niet vergunningsvrij bouwen wanneer de dakkapel uitzicht geeft op een openbare weg of water. Over het algemeen geldt daarom dat dakkapellen die aan de voorzijde van een pand worden geplaatst, een vergunning moeten krijgen.

Reinigen van de dakopbouw

Het reinigen van een dakkapel kan heel weinig tijd kosten, maar heeft soms heel wat voeten in aarde. Dit is afhankelijk van het materiaal dat u heeft gekozen als basis. Zo moeten houten dakkapellen eens in de vijf jaar worden geschuurd en geschilderd, en is het adviseerbaar om het kunststof periodiek te reinigen met water en reinigingsmiddel. Wilt u weten wat het beste onderhoud is voor uw dakkapel? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een erkend dakspecialist uit IJsselmuiden. Deze kan u desgewenst tevens helpen met het uitvoeren van het onderhoud, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

dakkapel renovatie
nieuwe dakkapel IJsselmuiden

Dakkapel renoveren

Na verloop van tijd kan het voorkomen dat de dakopbouw enigszins verslijt of dat er beschadigingen ontstaan. Met name bij de kieren, dakbedekking en beglazing kunnen dergelijke beschadigingen optreden. Het gevolg van slijtage is een verhoogd risico op daklekkage en andere vochtproblemen. Om dit te voorkomen moet u de dakkapel op tijd laten renoveren. De kosten hiervoor zijn aanzienlijk, maar dankzij een renovatie gecombineerd met wat isolatiewerkzaamheden is het tevens mogelijk om het warmteverlies bij de dakkapel aanzienlijk te verminderen, waardoor u op de lange termijn de kosten terugverdient. Onze specialisten adviseren u met alle plezier over de mogelijkheden en prijzen.

Dakkapel vervangen

Het vervangen van de dakkapel is een klus die wij alleen uitvoeren wanneer het niet mogelijk is om de dakopbouw te renoveren. Het vervangen van de kapel dient met grote voorzichtigheid en nauwkeurigheid te worden uitgevoerd. Zo is het van belang dat het nieuwe model precies in de vorm past die de vorige dakkapel had. Is dit niet het geval, dan zal het risico op lekkages een stuk groter zijn. Wij kunnen zowel een prefab kunststof dakkapel laten plaatsen, of een houten kapel aftimmeren op de locatie. Het is afhankelijk van uw wensen voor welke methode u het beste kunt kiezen. Onze vakman kan u een nauwkeurige prijsindicatie geven voor uw klus.

nokverhogende dakkapel
dakkapel isoleren met pur

Nokverhogende dakkapel

Het uitbreiden van ruimte op de bovenverdieping kan op verschillende manieren. Eén daarvan is het verhogen van de nok. Een nokverhogende dakkapel levert op een unieke manier meer leefruimte op. Door het verhogen van een schuin dak ontstaat er namelijk onder schuine daken opeens meer sta- en loopruimte. Hierdoor wordt het opeens mogelijk om hier een slaapkamer of studeerkamer van te maken. Het is in veel gevallen niet mogelijk om een nokverhogende dakkapel vergunningsvrij te laten plaatsen. Vraag daarom op tijd een dakspecialist uit IJsselmuiden om advies en eventuele hulp bij het aanvragen van een vergunning. Wij helpen u graag verder.

Dakkapel isoleren

Is het niet nodig om de volledige dakkapel te renoveren, maar wilt u wel graag de isolatiewaarde van het dak verbeteren? Kies er dan voor om de dakkapel te isoleren. Het isoleren van dakkapellen kan met behulp van twee zaken. De eerste is het plaatsen van hoog isolerende ramen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan HR++ beglazing, welke een uitstekende prijs-isolatiewaarde verhouding hebben. Een tweede mogelijkheid is om de wanden en/of het dak van de dakopbouw te isoleren. Onze specialisten uit IJsselmuiden maken hiervoor gebruik van verschillende materialen zoals glaswol, steenwol en isolatieplaten van PIR en PUR. Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Bespaar geld, vergelijk offertes!

dakkapel offertes IJsselmuiden

Klantervaringen

Mijn man en ik zochten naar een mogelijkheid om de zolder om te bouwen naar een studeerkamer. Maar eens een offerte aangevraagd via Dakkapel Nu. Binnen een paar uur hadden we de eerste prijsopgaven al binnen. De prijzen verrasten ons in positief opzicht!
H. De Groot, IJsselmuiden
Ik was al jaren van plan om een dakkapel te plaatsen. Via deze service maar eens een offerte aangevraagd voor een prefab variant. De prijzen waren dusdanig dat de kapel inmiddels is geplaatst. Ik ben tevreden over de communicatie en de dienst.
L. Meijer, IJsselmuiden
Wij zochten een vakman die tegen scherp tarief twee dakkapellen wou komen plaatsen. Deze hebben we via deze service gevonden. Prima service, niets op aan te merken. Alle afspraken zijn nagekomen. Kwaliteitscontrole is wel prettig!
Karin Witte, Gelderland
Onze woning is eigenlijk te klein, maar verhuizen was financieel gezien geen optie. Met een aanbouw hebben we extra ruimte weten te creëren. Nu hebben we weer meer ruimte voor de kinderen en kunnen we nog een aantal jaren blijven wonen in ons huis.
Paul van der Werff, IJsselmuiden
Prijzen opgevraagd voor een kunststof dakkapel, dat ging makkelijk via het formulier. Op korte termijn diverse aanbiedingen ontvangen. Goede service, niets aan veranderen! Ik kan het dus van harte aanraden indien je een vakman zoekt.
Heyko Borst, Arnhem
Een offerte aangevraagd voor een houten dakkapel met verhoogde nok voor onze woning. Snelle dienstverlening en prettige communicatie. Uiteindelijk was het ons toch te duur, daar werd echter niet moeilijk over gedaan. Vrijblijvend karakter.
Tom Hoveling, IJsselmuiden

Werkgebied

Landelijk netwerk

In de loop der jaren zijn wij behoorlijk gegroeid. Meer dan 25 jaar geleden klein begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Wij beheren inmiddels een netwerk waar vele leveranciers aan zijn verbonden. Stuk voor stuk bedrijven met kennis van zaken. De vakbedrijven bewijzen iedere dag dat een scherp tarief niet ten koste hoeft te gaan van vakwerk. Onderstaand een overzicht van provincies waarin wij werkzaam zijn. Selecteer uw provincie en kom direct in contact met een vakman bij u in de buurt.

Missie

Dakkapel Nu is één van de grootste landelijk opererende dakkapellen specialisten. Wij garanderen hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs.

Vestigingen
Provincies

Vestigingen

Zoals u wellicht al heeft gelezen zijn wij zo’n 25 jaar geleden klein begonnen. Al snel merkten wij dat de werkwijze succesvol was en dat de dakkapellen op steeds grotere schaal werden afgenomen. Door goede producten en dakkapellen te leveren is ons werkgebied steeds groter geworden. We zijn niet alleen werkzaam in IJsselmuiden, maar zijn inmiddels landelijk operatief. Wij werken vanaf meer dan 200 vestingen in het gehele land. Er bevindt zich dus altijd een vakman bij u in de buurt. Hiernaast een overzicht van de vestigingen bij u in de buurt.