Gratis offertes vergelijken

Dakkapel Nu biedt een allround dienstverlening en is u van dienst voor de installatie van een nieuwe dakkapel, maar ook voor renovatie en onderhoud. Wij bewijzen dagelijks dat een scherpe prijs, vakwerk en goede service prima te combineren zijn! Geen klus is ons te klein of te groot. Wij horen dan ook graag hoe wij u van dienst mogen zijn.

Start gratis offerteaanvraag

Indien u het offerteformulier invult, dan stellen de aangesloten vakmannen bij u uit de regio vrijblijvend en gratis een offerte voor u op. U ontvangt dus meerdere offertes die u kunt vergelijken om tot wel 40% te besparen op de kosten!

Werkzaam in heel Nederland

Doordat wij samenwerken met een team van vakmannen zijn wij in staat u in het gehele land van dienst te zijn. Wij zijn werkzaam vanuit meer dan 200 vestigingen uit heel Nederland. Via Dakkapel Nu vindt u altijd één of meerdere bedrijven bij u uit de buurt. Kiest u voor Dakkapel Nu, dan kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Ruime ervaring

Wij zijn meer dan 25 jaar geleden klein begonnen en uitgegroeid naar een landelijke speler van formaat. Ondanks de groei die wij hebben doorgemaakt vergeten wij niet wat de oorzaak is van de groei die wij hebben doorgemaakt. Net als 25 jaar geleden staan staan wij voor duidelijke communicatie en heldere afspraken. Wij zijn pas tevreden indien het resultaat perfect is. Neem gerust eens contact met ons op!

Met vriendelijke groet,
Het Team van Dakkapel Nu

Gratis offertes vergelijken

    Gewenst model dakkapel (*)

    Gewenst materiaal (kozijnen & bekleding) (*)


    Is de woning in bezit? (*)

    Uitvoermoment (*)
    • Gratis – Vrijblijvend