over ons
Dakkapel offerte aanvragen

Over ons

Dakkapel Nu is een klein onderdeel van MKB Nu. Met ons concept willen wij ons richten op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een echte vakman. Onze producten van MKB Nu werken als schakel tussen deze twee partijen. Op onze websites is het zeer gemakkelijk om offertes te vergelijken op prijzen, vakmanschap en snelheid.

Hoge kwaliteit

Door onze nauwe samenwerking met Kluswebsite.nl garanderen wij u een landelijke dekking. Onze specialisten staan overal voor u klaar, waar u zich ook mag bevinden.

Gerenommeerde bedrijven

Dakkapel Nu werkt alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven, daar plukt u de vruchten van! Bovendien bewijzen de bedrijven dat ze, ondanks de scherpe prijzen, kwaliteitswerk verrichten.

Een offerte aangevraagd, en nu?

Wanneer u een offerte heeft aangevraagd bij ons, ontvangt u een bevestiging van de aanvraag per email. Vervolgens maakt Kluswebsite een klusaanvraag voor u aan, meerdere bedrijven ontvangen uw offerte aanvraag en zullen u een offerte toesturen. U kunt nu gemakkelijk vergelijken en advies winnen. Nu is de keuze aan u welk bedrijf u inschakelt voor uw klus. Ons concept is zeer eenvoudig, u hoeft alleen een offerte aan te vragen, wij verzorgen de vervolgstappen voor u. Dat maakt het eenvoudig en zeer doeltreffend. Wij zijn u graag van dienst!

Uw aanvraag

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de scherpe prijzen die wij hanteren?

Wij overtuigen u graag met een goede aanbieding. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen