Dakkapel Velserbroek
Dakkapel offerte aanvragen

Offertes vergelijken

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Telefonisch contact

Heeft u liever telefonisch contact met onze specialist uit Velserbroek? Plaats dan een terugbelverzoek. Wij nemen spoedig contact met u op.

Terugbelverzoek plaatsen

Dakkapel Velserbroek

Indien u overweegt een dakkapel aan te schaffen dan staat u op het punt om geen alledaagse aankoop te doen. Logischerwijs wilt u zich goed laten informeren en daar biedt Dakkapel Nu uitkomst. Onze specialist uit Velserbroek staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over de mogelijkheden en prijzen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en weten alles als het gaat over dakkapellen. Indien u het contactformulier op deze pagina invult dan zullen wij spoedig contact met u opnemen. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Uiteraard is uw aanvraag vrijblijvend en kosteloos. Wij horen graag van u!

Extra ruimte creëren

Indien u wel wat extra ruimte kan gebruiken bij u thuis dan biedt een dakkapel uitkomst. Een aanbouw is een ideale optie indien u uw stoffige kleine studeerkamer of uw donkere zolderkamer wilt transformeren. Een dakkapel zorgt voor extra lichtinval en extra ruimte. De hoeveelheid extra ruimt die wordt gecreëerd is afhankelijk van het type dakkapel dat u kiest. Er zijn namelijk diverse soorten dakkapellen op de markt. Voor extra veel ruimte is een uitbouw met een nok verhoging een optie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze vakman uit Velserbroek staat voor u klaar.

Kunststof

Kunststof dakkapel Velserbroek Kunststof dakkapellen zijn in de loop der jaren enorm populair geworden. Dit komt door een aantal zaken. Ten eerste heeft kunststof zich behoorlijk ontwikkeld. Kunststof is amper meer te onderscheiden van hout doordat deze verkrijgbaar zijn in vele kleuren en houtpatronen. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm en duurzaam. U hoeft niet te schilderen, de materialen gaan lang mee en bieden een uitstekende isolerende werking. Daarnaast zijn de prijzen behoorlijk gedaald. Ons team in Velserbroek stelt kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave voor u op!

Hout

Houten dakkapel Een houten dakkapel heeft een nostalgische uitstraling en is goedkoper in aanschaf dan kunststof. Logischerwijs is de houten variant nog steeds erg populair. Hout is relatief goedkoop en bovendien makkelijker op maat te vervaardigen. Doordat het hout goed overschilderbaar is zijn houten dakkapellen in iedere gewenste kleur verkrijgbaar. Dit is echter ook meteen het nadeel, hout heeft nu eenmaal onderhoud nodig. Daar ontkomt u niet aan. Let er goed op dat u voor een goede houtsoort kiest. De houtsoort heeft invloed op de levensduur.

Prefab

Prefab dakkapellen Velserbroek Een prefab dakkapel wordt geheel vervaardigd in de fabriek en bij u thuis in Velserbroek afgeleverd. De kapel hoeft alleen nog maar geplaatst te worden op uw dak. Hoewel dit een ingrijpende klus is zijn de gelieerde specialisten in staat om de prefab variant in één werkdag te installeren. De vakmannen komen ’s ochtends vroeg bij u thuis, tegen het einde van de dag is uw woning alweer keurig afgesloten. Prefab is een stuk goedkoper een op maat gemaakte aanbouw. Dit maakt het een uitermate geschikte optie indien uw budget beperkt is.

Prijzen en contact

Wij hanteren op onze site bewust geen prijzen. De reden daarvan is dat de prijs afhankelijk is van uw wensen. Hierbij kunt u denken aan de afmetingen, materiaalkeuze (houten of kunststof), de gewenste isolatiewaarde en het glaswerk. Indien u in het contactformulier aangeeft wat uw wensen zijn dan zullen de gelieerde vakmannen uit Velserbroek u een voorstel op maat doen toekomen. Aan u om deze op uw gemak te bekijken. Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Het is aan u om te doen of laten wat u wilt met de prijsopgaven. Wij danken u alvast voor het vertrouwen in ons.

Direct Contact

Dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Wij overtuigen u graag met scherpe offertes. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct Contact

Heb ik een vergunning nodig?

Eén van de meest gestelde vragen op het gebied van dakkapellen is de vraag of er een vergunning moet worden aangevraagd. Hoewel het in een aantal gevallen mogelijk is om vergunningsvrij te bouwen, is dit verbonden aan een groot aantal voorwaarden. Zo mag de opbouw niet het woonaanzicht verstoren, niet hoger zijn dan 1.75 meter en mag hij niet worden geplaatst aan een openbare weg of het water. Om zeker te weten of u vergunningsvrij kunt bouwen, raden wij aan om bij het gemeenteloket dit te laten controleren. Begin op tijd met het aanvragen van een eventuele vergunning, het proces kan maanden in beslag nemen als u pech heeft.

Reinigen van de dakopbouw

De regels omtrent het reinigen van dakkapellen zijn vergelijkbaar met de regels die gelden voor het reinigen van kozijnen. Zo moet een houten dakkapel minimaal eens per vijf jaar worden geschuurd en geschilderd om de kwaliteit van het hout te behouden en de kans op houtrot en lekkage te verkleinen. Kunststof vereist minder onderhoud, maar ook dit materiaal zal regelmatig moeten worden gereinigd. Wanneer kunststof niet wordt schoongemaakt kan hierop bruine of groene aanslag op ontstaan die lastig te verwijderen is. Vraag eventueel een specialist uit Velserbroek om de onderhoudswerkzaamheden voor u te verzorgen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

dakkapel renoveren Velserbroek
dakkapel vervangen Velserbroek

Dakkapel renoveren

Het renoveren van de dakkapel is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend vakman uit Velserbroek. Het renoveren van dakkapellen voegen wij in de meeste gevallen samen met een algehele dakrenovatie. Dit betekent dat u rekening moet houden met een aardige investering, maar weet u tevens zeker dat u daarna weer lange tijd zal profiteren van een optimale dakbedekking. Een dakkapel renoveren kost naast geld ook veel tijd, en kan het beste worden uitgevoerd in de lente of zomerperiode. Vraag daarom op tijd offertes aan, en bepaal uw wensen en budget voor de renovatie.

Dakkapel vervangen

Naast het renoveren van de dakopbouw is het ook mogelijk om deze te laten vervangen. Het vervangen van de dakkapel is enkel nodig wanneer het huidige model niet meer is te herstellen, of zorgt voor een groot verlies op de energierekening. Wanneer u graag de isolatie van de dakopbouw wilt verbeteren is het echter niet nodig het gehele model te vervangen. Het is een optie om de beglazing te vervangen, of om de wanden aan de binnen- of buitenzijde te isoleren. Wilt u wel de hele kapel vervangen? Dan kun u ervoor kiezen om het nieuwe model prefab te laten plaatsen.

nokverhogende dakkapel
dakkapel isolatie Velserbroek

Nokverhogende dakkapel

Naast standaard dakkapellen zijn er nog vele andere varianten beschikbaar. Een voorbeeld is de nokverhogende dakkapel. Een nokverhoging staat voor het verhogen van het gehele dak aan één of aan twee zijden. Voor een nokverhoging heeft u in veel gevallen een vergunning nodig. Wilt u graag vergunningsvrij bouwen? Laat dan een dakspecialist uit Velserbroek langskomen om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en de prijzen die daaraan verbonden zijn. Het voordeel van een nokverhoging is over het algemeen dat er extra sta- en loopruimte komt op de bovenverdieping, waardoor deze plotseling dienst kan doen als slaapkamer of studeerruimte.

Dakkapel isoleren

Eerder hebben we al aangegeven dat het een goede optie is om uw dakkapel van de juiste isolatie te voorzien. De meeste oudere modellen hebben namelijk een beperkte vorm van isolering, waardoor er heel wat warmte door het dak verloren kan gaan. Het isoleren van dakkapellen kan met behulp van de installatie van hoog isolerende ramen (onder andere HR++ beglazing), of het isoleren van de wanden. Isolatiematerialen die hiervoor geschikt zijn, zijn onder andere glaswol, steenwol en isolatieplaten van PUR of PIR. Bent u benieuwd naar de prijzen voor een isolering van uw huidige of toekomstige dakopbouw? Wij informeren u met alle plezier.

Bespaar geld, vergelijk offertes!

dakkapel offertes vergelijken

Klantervaringen

Mijn man en ik zochten naar een mogelijkheid om de zolder om te bouwen naar een studeerkamer. Maar eens een offerte aangevraagd via Dakkapel Nu. Binnen een paar uur hadden we de eerste prijsopgaven al binnen. De prijzen verrasten ons in positief opzicht!
H. De Groot, Velserbroek
Ik was al jaren van plan om een dakkapel te plaatsen. Via deze service maar eens een offerte aangevraagd voor een prefab variant. De prijzen waren dusdanig dat de kapel inmiddels is geplaatst. Ik ben tevreden over de communicatie en de dienst.
L. Meijer, Velserbroek
Wij zochten een vakman die tegen scherp tarief twee dakkapellen wou komen plaatsen. Deze hebben we via deze service gevonden. Prima service, niets op aan te merken. Alle afspraken zijn nagekomen. Kwaliteitscontrole is wel prettig!
Karin Witte, Gelderland
Onze woning is eigenlijk te klein, maar verhuizen was financieel gezien geen optie. Met een aanbouw hebben we extra ruimte weten te creëren. Nu hebben we weer meer ruimte voor de kinderen en kunnen we nog een aantal jaren blijven wonen in ons huis.
Paul van der Werff, Velserbroek
Prijzen opgevraagd voor een kunststof dakkapel, dat ging makkelijk via het formulier. Op korte termijn diverse aanbiedingen ontvangen. Goede service, niets aan veranderen! Ik kan het dus van harte aanraden indien je een vakman zoekt.
Heyko Borst, Arnhem
Een offerte aangevraagd voor een houten dakkapel met verhoogde nok voor onze woning. Snelle dienstverlening en prettige communicatie. Uiteindelijk was het ons toch te duur, daar werd echter niet moeilijk over gedaan. Vrijblijvend karakter.
Tom Hoveling, Velserbroek

Werkgebied

Landelijk netwerk

In de loop der jaren zijn wij behoorlijk gegroeid. Meer dan 25 jaar geleden klein begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Wij beheren inmiddels een netwerk waar vele leveranciers aan zijn verbonden. Stuk voor stuk bedrijven met kennis van zaken. De vakbedrijven bewijzen iedere dag dat een scherp tarief niet ten koste hoeft te gaan van vakwerk. Onderstaand een overzicht van provincies waarin wij werkzaam zijn. Selecteer uw provincie en kom direct in contact met een vakman bij u in de buurt.

Missie

Dakkapel Nu is één van de grootste landelijk opererende dakkapellen specialisten. Wij garanderen hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs.

Vestigingen
Provincies

Vestigingen

Zoals u wellicht al heeft gelezen zijn wij zo’n 25 jaar geleden klein begonnen. Al snel merkten wij dat de werkwijze succesvol was en dat de dakkapellen op steeds grotere schaal werden afgenomen. Door goede producten en dakkapellen te leveren is ons werkgebied steeds groter geworden. We zijn niet alleen werkzaam in Velserbroek, maar zijn inmiddels landelijk operatief. Wij werken vanaf meer dan 200 vestingen in het gehele land. Er bevindt zich dus altijd een vakman bij u in de buurt. Hiernaast een overzicht van de vestigingen bij u in de buurt.