Dakkapel Prinsenbeek
Dakkapel offerte aanvragen

Offertes vergelijken

Telefonisch contact

Heeft u liever telefonisch contact met onze specialist uit Prinsenbeek? Plaats dan een terugbelverzoek. Wij nemen spoedig contact met u op.
Terugbelverzoek plaatsen

Dakkapel Prinsenbeek

Voor de installatie van dakkapellen in Prinsenbeek bent u bij Dakkapel Nu aan het juiste adres! Wij leveren houten, kunststof, polyester en combi dakkapellen bij u thuis! We helpen u van A tot Z: van het meedenken over welk type dakkapel geschikt is tot een analyse van de kosten en het aftimmeren. Tevens adviseren we u hoe u vergunningsvrij kunt bouwen. Naast installatiewerk voorzien we de dakkapel van renovatie en onderhoud. Vraag offertes aan via de contactbutton en kom in contact met allerhande vakmannen.

Extra ruimte creëren

Dankzij dakkapellen creëert u nieuwe ruimte in huis. Een dakkapel is namelijk een uitbouwing van uw zolderkamer. U houdt nu meer plek over voor meubelen en bijvoorbeeld een bureau. Wij leveren houten, kunststof en polyester vervaardigingen. We houden de kosten in Prinsenbeek laag, maar doen aan secuur werk. Uw dakkapel aftimmeren, gebeurt bij ons dus met de juiste precisie. Nadat we uw houten, polyester of kunststof model hebben afgemaakt, zult u versteld staan van de veelheid aan extra kamerruimte!

Kunststof

Kunststof dakkapel Prinsenbeek Een veelgebruikt materiaal voor dakkapellen is kunststof, zoals polyester. Het voordeel aan polyester en kunststof is dat ze een hoge isolatiewaarde hebben. De warmte blijft goed bewaard in huis. Daarnaast hebben kunststof en polyester weinig onderhoud nodig. Bij houten dakkapellen is dit wel vereist. Jaarlijks moeten houten vervaardigingen worden overgeschilderd om de kleur goed te houden. U kunt kunststof en polyester modellen overigens wel gewoon vergunningsvrij schilderen in de kleur die u wilt. De verf blijft hier simpelweg beter zitten.

Houten

Houten dakkapel Bent u liefhebber van klassieke woningen? Dan kiest u bij voorbaat voor een houten dakkapel in Prinsenbeek. Modellen van kunststof en polyester hebben een eigentijdse uitstraling, terwijl houten typen doen terugdenken aan vroeger. Een houten dakkapel straalt iets ouds en gezelligs uit. Toch blijft de isolatiewaarde wel hoog. Warmte binnenhuis zal uw woning dus niet snel verlaten. Wij raden jaarlijks onderhoud nodig om uw houten model in de beste staat te houden. We hanteren lage kosten.

Prefab

Prefab dakkapellen Prinsenbeek Als u een dakkapel snel wilt aftimmeren, kunt u gebruik maken van prefab-technieken. Prefab-dakkapellen kunt u in Prinsenbeek verkrijgen. De modellen worden in de fabriek vervaardigd en wij installeren ze in een middag op uw dak. Naast het boeken van tijdswinst, bespaart u hierdoor ook op de kosten. De keuze is echter wel beperkter dan bij maatwerk. Door uw prefab-constructie snel te laten aftimmeren, geniet u spoedig van de uitbouw van uw zolderkamer.
Direct Contact

Dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Wij overtuigen u graag met scherpe offertes. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct Contact

Heb ik een vergunning nodig?

Wilt u vergunningsvrij uw dakkapel op het dak krijgen? Voor vergunningsvrij bouwen gelden enkele voorwaarden. Zo mag uw huis geen monumentaal pand zijn. Ook moeten wij de dakkapel aan de achterzijde van de woning aftimmeren. Een andere voorwaarde voor vergunningsvrij plaatsen is dat dakkapellen een plat dak en ondoorzichtige zijkanten dienen te hebben. Ze mogen hooguit 1.75 meter hoog zijn. Wij adviseren u of u vergunningsvrij kunt bouwen.

Reinigen

Onderdeel van ons werk is het reinigen van dakkapellen. We voorzien uw dakkapellenconstructie graag van onderhoudswerk en maken deze schoon. Hierbij hanteren we lage kosten. Het is belangrijk uw dakkapellen na het aftimmeren af en toe te laten reinigen. Bij houten modellen geldt zelfs dat dit noodzakelijk is om houtrot te vermijden. Vergelijkt u specialisten, dan verlaagt u de kosten. Wilt u meer weten over de precieze kosten voor aftimmeren en reinigingswerk? Vraag gratis offertes aan!

dakopbouw renoveren
dakkapel plaatsen

Dakkapel renoveren

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw dakkapel optimaal blijft, en de levensduur te verlengen adviseren wij om deze na verloop van tijd te renoveren. De renovatie van een dakkapel kan uit verschillende onderdelen bestaan. Zo is het mogelijk dat u de dakbedekking laat vervangen of dat u ervoor zorgt dat de isolatiewaarde geoptimaliseerd wordt. Andere onderdelen van een renovatie zijn de controle van het houtwerk, de reparatie van beschadigingen en het periodiek reinigen van het bouwmateriaal. Het renoveren van de dakkapel heeft een significant langere levensduur tot gevolg.

Dakkapel vervangen

Wanneer het renoveren van dakkapellen niet het gewenste resultaat biedt, dan is het een optie om de gehele dakopbouw te vervangen. Dit is een klus die de hulp van een erkend vakman vereist, omdat ervoor moet worden gezorgd dat het nieuwe model exact past in het gat dat de oude dakkapel achterlaat. Dit is nodig om de kans op daklekkage zo klein mogelijk te houden. Wanneer u een dakkapel wilt laten vervangen, dan moet u een keuze maken tussen houten en kunststof dakkapellen, die wij zowel prefab leveren, als kunnen aftimmeren bij u thuis in Prinsenbeek. Wij helpen u graag verder.

nokverhogende dakkapel plaatsen Prinsenbeek
dakkapel isolatie Prinsenbeek

Nokverhogende dakkapel

Wanneer u op zoek bent naar een combinatie van een nokverhoging en een dakkapel, dan is een nokverhogende dakkapel wellicht een goede keuze voor u. Bij deze variant worden de eigenschappen van beide modellen met elkaar gecombineerd. Zo creëert u niet alleen meer ruimte om te lopen op de bovenste verdieping, maar wordt de ruimte eveneens uitgebreid dankzij de dakopbouw. De kosten voor een nokverhogende dakkapel zijn aanzienlijk, en worden nog eens verhoogd door de prijzen voor een vergunning, die u in de meeste gevallen moet aanvragen. Begin op tijd met de aanvraag voor een vergunning, dit kan in het ergste geval enkele maanden duren.

Dakkapel isoleren

Oudere dakkapellen zijn meestal niet zo goed geïsoleerd. Het is daarom een optie om uw dakkapel na te isoleren. Dit kan op meerdere manieren. Voor de beste isolatie adviseren wij om de muren en/of het dak te isoleren met behulp van glaswol, steenwol of isolatieplaten. Deze materialen zorgen voor een hoge isolatiewaarde, waardoor u aanzienlijk zult besparen op de stookkosten. Een derde optie is om de ramen te vervangen door beter isolerende glazen. Momenteel zijn HR++ ramen de beste keuze gekeken naar de verhouding tussen prijs en isolatiewaarde. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk en snel enkele vrijblijvende offertes aan bij onze specialisten uit Prinsenbeek.

Bespaar geld, vergelijk offertes!

dakkapel expert Prinsenbeek

Klantervaringen

Mijn man en ik zochten naar een mogelijkheid om de zolder om te bouwen naar een studeerkamer. Maar eens een offerte aangevraagd via Dakkapel Nu. Binnen een paar uur hadden we de eerste prijsopgaven al binnen. De prijzen verrasten ons in positief opzicht!
H. De Groot, Prinsenbeek
Ik was al jaren van plan om een dakkapel te plaatsen. Via deze service maar eens een offerte aangevraagd voor een prefab variant. De prijzen waren dusdanig dat de kapel inmiddels is geplaatst. Ik ben tevreden over de communicatie en de dienst.
L. Meijer, Prinsenbeek
Wij zochten een vakman die tegen scherp tarief twee dakkapellen wou komen plaatsen. Deze hebben we via deze service gevonden. Prima service, niets op aan te merken. Alle afspraken zijn nagekomen. Kwaliteitscontrole is wel prettig!
Karin Witte, Gelderland
Onze woning is eigenlijk te klein, maar verhuizen was financieel gezien geen optie. Met een aanbouw hebben we extra ruimte weten te creëren. Nu hebben we weer meer ruimte voor de kinderen en kunnen we nog een aantal jaren blijven wonen in ons huis.
Paul van der Werff, Prinsenbeek
Prijzen opgevraagd voor een kunststof dakkapel, dat ging makkelijk via het formulier. Op korte termijn diverse aanbiedingen ontvangen. Goede service, niets aan veranderen! Ik kan het dus van harte aanraden indien je een vakman zoekt.
Heyko Borst, Arnhem
Een offerte aangevraagd voor een houten dakkapel met verhoogde nok voor onze woning. Snelle dienstverlening en prettige communicatie. Uiteindelijk was het ons toch te duur, daar werd echter niet moeilijk over gedaan. Vrijblijvend karakter.
Tom Hoveling, Prinsenbeek

Werkgebied

Landelijk netwerk

In de loop der jaren zijn wij behoorlijk gegroeid. Meer dan 25 jaar geleden klein begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Wij beheren inmiddels een netwerk waar vele leveranciers aan zijn verbonden. Stuk voor stuk bedrijven met kennis van zaken. De vakbedrijven bewijzen iedere dag dat een scherp tarief niet ten koste hoeft te gaan van vakwerk. Onderstaand een overzicht van provincies waarin wij werkzaam zijn. Selecteer uw provincie en kom direct in contact met een vakman bij u in de buurt.

Missie

Dakkapel Nu is één van de grootste landelijk opererende dakkapellen specialisten. Wij garanderen hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs.

Vestigingen
Provincies

Vestigingen

Zoals u wellicht al heeft gelezen zijn wij zo’n 25 jaar geleden klein begonnen. Al snel merkten wij dat de werkwijze succesvol was en dat de dakkapellen op steeds grotere schaal werden afgenomen. Door goede producten en dakkapellen te leveren is ons werkgebied steeds groter geworden. We zijn niet alleen werkzaam in Prinsenbeek, maar zijn inmiddels landelijk operatief. Wij werken vanaf meer dan 200 vestingen in het gehele land. Er bevindt zich dus altijd een vakman bij u in de buurt. Hiernaast een overzicht van de vestigingen bij u in de buurt.