Dakkapel Rhenen
Offerte Dakkapel Nu

Offertes vergelijken

Telefonisch contact

Heeft u liever telefonisch contact met onze specialist uit Rhenen? Plaats dan een terugbelverzoek. Wij nemen spoedig contact met u op.
Terugbelverzoek plaatsen

Dakkapel Rhenen

Heeft u een professional nodig voor het plaatsen van een dakkapel in Rhenen? Via Dakkapel Nu in Rhenen vindt u te allen tijde een vakman om u te helpen bij al uw werk omtrent dakkapellen. U kunt bij ons terecht als u een kunststof, prefab of houten dakkapel wilt laten installeren. Onze specialisten hanteren hierbij betaalbare prijzen. Door ons contactformulier in te vullen, vraagt u offertes aan van diverse specialisten. U kunt deze vergelijken om zo geld te besparen.

Materiaalkeuze, kunststof of hout?

Wanneer u gaat voor dakkapellen, is het een belangrijke vraag voor welke materiaalsoort u wenst te gaan. Zo kan u kiezen voor zowel een houten, prefab als kunststof variant. Onze vakmannen hebben de juiste materialen en ervaring om deze modellen allen voor u op een kundige wijze te kunnen plaatsen. Hierbij hanteren ze scherpe prijzen, die u zelf nog lager kan maken door iedere offerte op prijs te vergelijken met anderen.

Dakkapellen tegen scherpe prijzen

Kunststof dakkapel Het plaatsen van dakkapellen hoeft niet duur te zijn en onze specialisten weten dat. Ze hebben jarenlange ervaring en weten hierdoor precies hoe ze met de juiste materialen de productiekosten zo laag mogelijk kunnen houden. Het gevolg? U geniet mee van betaalbare tarieven. Uw houten, kunststof of prefab dakkapel heeft u hierdoor gemakkelijker gekregen! Door bovendien offertes te vergelijken, bespaart u extra op het totaalbedrag. Iedere offerte heeft namelijk een ander tarief.

Installeren binnen 1 dag

Prefab dakkapel Wij werken samen met een landelijk netwerk van vakspecialisten, zo ook professionals in Rhenen. Ze kunnen u van dienst zijn met een installatie binnen 1 dag. Wanneer u vandaag het contactformulier invult, ontvangt u meteen offertes van diverse partijen. Ze staan morgen bij u op de stoep. Uw prefab, houten en kunststof aanbouw is dus snel realiteit. Op deze manier wordt de kans dat u last krijgt van wateroverlast tot een minimum beperkt. Dat is wel zo’n prettige wetenschap.

Direct contact

U kunt gemakkelijk en snel contact opnemen met ons door het contactformulier in te vullen. Wij sturen u automatisch van diverse professionals in Rhenen een offerte. Vergelijk de voorstellen en bespaar op de totaalkosten! Zo geniet u van voordelige prijzen en hoogwaardige kwaliteit. Uw aanbouw wordt snel en vakkundig geïnstalleerd!

Direct Contact

Dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Wij overtuigen u graag met scherpe offertes. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct Contact

Heb ik een vergunning nodig?

Vaak krijgen wij van onze klanten de vraag of het mogelijk is om vergunningsvrij een dakkapel te laten bouwen. Vergunningsvrij bouwen is verbonden aan een groot aantal voorwaarden. Zo mag de dakopbouw niet hoger worden dan 1.75 meter, moet deze een halve meter van de dakranden afstaan, en mag de dakkapel niet zichtbaar zijn vanaf de openbare weg of openbaar water. Denkt u dat het mogelijk is om vergunningsvrij de dakopbouw te laten plaatsen? Het is aan te raden om dit voor de zekerheid te controleren bij een specialist uit de regio. Deze kan indien nodig helpen bij het aanvragen van de vergunning.

Schoonmaken van een dakopbouw

Het reinigen van dakkapellen vereist weinig handigheid, maar wel tijd en moeite. Zo moet u kunststof periodiek schoonmaken opdat er geen groene of bruine aanslag op het materiaal ontstaat. Is er eenmaal een groene laag ontstaan, dan is het heel lastig om deze weer te verwijderen. Voor houten dakkapellen geldt dat minimaal eens in de vijf jaar het houtwerk geschuurd en geschilderd moet worden. Wij begrijpen dat u wellicht geen tijd of kans ziet om dit onderhoudswerk uit te voeren. Wij helpen u daarom met alle plezier bij het onderhouden van uw dakopbouw. Vraag via het contactformulier geheel vrijblijvend enkele offertes aan.

dakopbouw renoveren Rhenen
dakkapel plaatsen Rhenen

Dakkapel renoveren

Wanneer de dakkapel al langere tijd staat, dan zal het op een gegeven moment nodig zijn om deze te renoveren. Onder het renoveren van dakkapellen verstaan wij verschillende klussen. Zo is het mogelijk om bij een renovatie de wanden (opnieuw) te isoleren, het houtwerk bij te werken, de beglazing te vervangen of de dakbedekking te repareren. Bij een renovatie zullen onze specialisten uit Rhenen eerst kijken naar de staat van de kapel. Daarbij zullen zij onder andere controleren in hoeverre er beschadigingen zijn ontstaan en of het verstandig is om te kiezen voor een renovatie, of dat het beter is de dakkapel te vervangen.

Dakkapel vervangen

Als de mate van beschadiging zeer extensief is, dan zal het vaak handiger zijn om de dakopbouw te vervangen. Door het materiaal te vervangen zorgt u in één klap voor een betere isolatiewaarde van uw pand in Rhenen, een verkleinde kans op lekkages en een beter vooraanzicht. Wilt u graag meer weten over de kosten voor het vervangen van de opbouw, of het verschil met renoveren? Aarzel dan niet om uw vragen op het contactformulier in te vullen. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen, desgewenst sturen we u een aantal vrijblijvende offertes toe.

daknok verhogen met dakkapel
dakopbouw isolatie

Nokverhogende dakkapel

Dakkapellen worden in vele soorten en maten gemaakt, zowel prefab als op locatie afgetimmerd. Eén van de modellen is een nokverhogende dakkapel. Het grote voordeel van dit model is dat de vorm van uw woning niet heel erg verandert, maar dat enkel het dak voor een gedeelte verhoogd wordt. Het gevolg hiervan is dat er plotseling meer (loop)ruimte ontstaat op de bovenste verdieping. Deze kunt u daardoor zonder problemen transformeren in een slaap-, studeer- of werkruimte. Voor een nokverhogende dakkapel moet u over het algemeen wel een vergunning aanvragen bij het gemeenteloket. Begin hier op tijd mee, de aanvraag kan soms twee maanden in beslag nemen.

Dakkapel isoleren

Het isoleren van een dakkapel is een klus die u het beste kunt overlaten aan een professional uit Rhenen. Deze kan met behulp van de juiste technieken de isolatie snel en vakkundig uitvoeren, zodat u binnen korte tijd van een optimaal wooncomfort en een lage energierekening geniet. De isolatie van dakkapellen kan op drie manieren worden uitgevoerd. Ten eerste is het mogelijk om de beglazing te vervangen door een beter isolerende variant. Daarnaast is het ook een optie om de wanden of het dak te isoleren. Materialen die hiervoor geschikt zijn, zijn onder andere glaswol, steenwol en isolatieplaten van PIR en PUR.

Bespaar geld, vergelijk offertes!

dakkapelspecialist Rhenen

Klantervaringen

Mijn man en ik zochten naar een mogelijkheid om de zolder om te bouwen naar een studeerkamer. Maar eens een offerte aangevraagd via Dakkapel Nu. Binnen een paar uur hadden we de eerste prijsopgaven al binnen. De prijzen verrasten ons in positief opzicht!
H. De Groot, Rhenen
Ik was al jaren van plan om een dakkapel te plaatsen. Via deze service maar eens een offerte aangevraagd voor een prefab variant. De prijzen waren dusdanig dat de kapel inmiddels is geplaatst. Ik ben tevreden over de communicatie en de dienst.
L. Meijer, Rhenen
Wij zochten een vakman die tegen scherp tarief twee dakkapellen wou komen plaatsen. Deze hebben we via deze service gevonden. Prima service, niets op aan te merken. Alle afspraken zijn nagekomen. Kwaliteitscontrole is wel prettig!
Karin Witte, Gelderland
Onze woning is eigenlijk te klein, maar verhuizen was financieel gezien geen optie. Met een aanbouw hebben we extra ruimte weten te creëren. Nu hebben we weer meer ruimte voor de kinderen en kunnen we nog een aantal jaren blijven wonen in ons huis.
Paul van der Werff, Rhenen
Prijzen opgevraagd voor een kunststof dakkapel, dat ging makkelijk via het formulier. Op korte termijn diverse aanbiedingen ontvangen. Goede service, niets aan veranderen! Ik kan het dus van harte aanraden indien je een vakman zoekt.
Heyko Borst, Arnhem
Een offerte aangevraagd voor een houten dakkapel met verhoogde nok voor onze woning. Snelle dienstverlening en prettige communicatie. Uiteindelijk was het ons toch te duur, daar werd echter niet moeilijk over gedaan. Vrijblijvend karakter.
Tom Hoveling, Rhenen

Werkgebied

Landelijk netwerk

In de loop der jaren zijn wij behoorlijk gegroeid. Meer dan 25 jaar geleden klein begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Wij beheren inmiddels een netwerk waar vele leveranciers aan zijn verbonden. Stuk voor stuk bedrijven met kennis van zaken. De vakbedrijven bewijzen iedere dag dat een scherp tarief niet ten koste hoeft te gaan van vakwerk. Onderstaand een overzicht van provincies waarin wij werkzaam zijn. Selecteer uw provincie en kom direct in contact met een vakman bij u in de buurt.

Missie

Dakkapel Nu is één van de grootste landelijk opererende dakkapellen specialisten. Wij garanderen hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs.

Vestigingen
Provincies

Vestigingen

Zoals u wellicht al heeft gelezen zijn wij zo’n 25 jaar geleden klein begonnen. Al snel merkten wij dat de werkwijze succesvol was en dat de dakkapellen op steeds grotere schaal werden afgenomen. Door goede producten en dakkapellen te leveren is ons werkgebied steeds groter geworden. We zijn niet alleen werkzaam in Rhenen, maar zijn inmiddels landelijk operatief. Wij werken vanaf meer dan 200 vestingen in het gehele land. Er bevindt zich dus altijd een vakman bij u in de buurt. Hiernaast een overzicht van de vestigingen bij u in de buurt.