Dakkapel Winsum
Dakkapel offerte aanvragen

Offertes vergelijken

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen

Telefonisch contact

Heeft u liever telefonisch contact met onze specialist uit Winsum? Plaats dan een terugbelverzoek. Wij nemen spoedig contact met u op.

Terugbelverzoek plaatsen

Dakkapel Winsum

Op zoek naar een dakkapelspecialist in Winsum? De kans is groot dat uw zoektocht stopt bij Dakkapel Nu. Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid naar een bekende speler in de markt, met landelijke bekendheid. Bovendien hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied. Wij beheren een netwerk van specialisten en zijn op die manier in staat om u altijd in contact te brengen met een vakman bij u uit de buurt! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen van een dakkapel die u voor ogen heeft? Vult u dan gerust het contactformulier in. Wij geven spoedig reactie.

Extra ruimte creëren

Een van de voordelen van een aanbouw is de extra woonruimte die ontstaat. Een stoffige, donkere zolderkamer wordt omgetoverd naar een fraaie studeer- of slaapkamer met veel lichtinval. Door het plaatsen van een dakkapel geeft u een bepaalde ruimte in uw woning een totaal ander aanzicht. De hoeveelheid ruimte die u creëert is afhankelijk van het type waar u voor kiest. Een kapel met een nok verhoging zal bijvoorbeeld meer ruimte opleveren dan een standaard versie met een plat of een scheef dak. Indien u van plan bent uw woning te verbouwen en behoefte heeft aan advies, vraag dan eens raad aan de gelieerde dakkapelspecialist in Winsum. Hij kan als geen ander aangeven welk model in uw geval het meest geschikt is.

Kunststof

Kunststof dakkapel Winsum Het voordeel van kunststof is dat dit materiaal duurzaam is. Wanneer u kiest voor kunststof bent u verzekerd van een dakkapel met een lange levensduur. Bovendien heeft een kunststof dakkapel amper tot geen onderhoud nodig. De kwaliteit is goed en amper of niet meer te onderscheiden van echt hout. Daartegenover staat wel dat de aanschafprijs meestal hoger ligt dan bij een houten variant. Mocht u onverhoopt schade oplopen dan is dit eveneens minder gemakkelijk te herstellen.

Hout

Houten dakkapel Een houten dakkapel heeft een nostalgische, sfeervolle uitstraling. Hout is relatief gezien goedkoper dan kunststof, daarnaast is het hout makkelijker te vervaardigen. Hierdoor zijn de prijzen relatief laag. U heeft echter wel meer onderhoud aan houten dakkapellen, te denken valt aan het schilderwerk. Kiest u dus voor houten? Realiseert u zich dan wel dat u niet aan onderhoud ontkomt! Welk materiaal in uw geval het meest geschikt is, is afhankelijk van uw budget en persoonlijke smaak.

Prefab

Prefab dakkapellen Winsum Het voordeel van een prefab dakkapel is dat deze binnen één dag te plaatsen is. Doordat de dakkapellen al in de fabriek in elkaar worden gezet hoeft deze alleen nog maar op uw dak gezet te worden. De specialisten uit Winsum komen ‘s ochtends vroeg langs en aan het einde van de dag wordt het werk opgeleverd. Prefab is bovendien een stuk goedkoper dan op maat gemaakte dakkapellen. U heeft echter wel een stuk minder keuze mogelijkheden indien u kiest voor prefab. Bij een klein budget biedt prefab uitkomst!

Prijzen en contact

Onze specialisten hebben in de loop der jaren al vele dakkapellen geplaatst. Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen, wij vervaardigen een product dat hier perfect bij aansluit. Omdat er vele factoren zijn die invloed hebben op de prijs benoemen wij bewust geen prijzen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de afmetingen, materialen (kunststof of houten), het glaswerk en eventuele verdere wensen. Wij maken graag offertes voor u op die naadloos aansluiten bij uw wensen. Daarnaast garanderen wij u een scherpe prijs. Vult u gerust het contactformulier in op deze pagina en u hoort spoedig van onze specialist uit Winsum!

Direct Contact

Dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijzen!

Wij overtuigen u graag met scherpe offertes. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct Contact

Heb ik een vergunning nodig?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Winsum de vraag of het noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen voor het laten plaatsen van een dakkapel. Dit is volledig afhankelijk van de afmetingen van de kapel. Er zijn een aantal afmetingen waarbij de dakkapel vergunningsvrij kan worden geplaatst. Dit zijn dakkapellen die niet hoger zijn dan 1.75, en waarbij de randen een halve meter van de dakrand afstaan. Daarnaast mag de kunststof of houten dakkapel niet het woonaanzicht verstoren. Wilt u weten of een dakopbouw naar uw wensen vergunningsvrij mag worden geïnstalleerd? Vraag dat bij het gemeenteloket, of laat één van onze professionals u helpen.

Reinigen van de dakopbouw

Het reinigen van een dakopbouw is niet heel ingewikkeld, en mate van onderhoud wordt bepaald door het materiaal waarvan het is gemaakt. Een houten dakkapel moet bijvoorbeeld eens in de vijf jaar worden geschuurd en geschilderd om te voorkomen dat het hout gaat rotten, en dat de kans op daklekkage ontstaat. Kunststof dakkapellen vereisen minder onderhoud. Toch moet ook het kunststof regelmatig worden gereinigd. Het reinigen kan met behulp van water en eenvoudig reinigingsmiddel. Door het kunststof periodiek schoon te maken voorkomt u dat (groen) vuil zich gaat hechten aan het oppervlak. Wij zijn u hier desgewenst graag bij van dienst.

dakkapel renoveren Winsum
dakkapel vervangen Winsum

Dakkapel renoveren

Wanneer u eenmaal een dakkapel vergunningsvrij hebt laten plaatsen in Winsum, dan zal het noodzakelijk zijn om deze naar verloop van tijd te laten renoveren. Het renoveren van dakkapellen kan op diverse manieren. Zo is het een optie om alle wanden te controleren en kleine beschadigingen te laten repareren, maar is het ook een optie om enkel de ramen te vervangen door nieuwe, beter isolerende glazen. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld gebruikelijk om te kiezen voor HR++ glazen om zo een hoge isolatiewaarde te garanderen en het gebruik van fossiele brandstoffen te beperken.

Dakkapel vervangen

Is het renoveren van de dakopbouw niet voldoende of biedt dit te weinig isolatie? Het is tevens een optie om de opbouw volledig te vervangen. Dit kan zowel met behulp van een prefab dakkapel, of met een opbouw die wij op locatie aftimmeren. Het voordeel van deze laatste variant is dat u zeker weet dat de dakkapel exact in het vrijgekomen gat past. Wanneer u uw dakkapel laat vervangen dan weet u zeker dat u de komende 30 jaar zult genieten van heerlijke licht en ruimte in huis en een lagere energierekening. Wij helpen u hierbij met alle plezier! Vraag een dakkapellen expert om meer informatie.

nokverhogende dakkapel
dakkapel isolatie Winsum

Nokverhogende dakkapel

Een nokverhogende dakkapel is iets heel anders dan een standaard dakkapel. Bij een nokverhoging wordt het gehele dak een stukje verhoogd. Dit betekent dat u profiteert van extra ruimte. Een nokverhogende dakkapel kan zowel van kunststof, hout als polyester worden gemaakt. In de meeste gevallen zult u voor een nokverhoging een vergunning moeten aanvragen bij het gemeenteloket. De kosten hiervoor zijn ongeveer 4% van de uiteindelijke bouwsom. Wilt u graag uw nok laten verhogen, maar hebt u geen idee van de exacte mogelijkheden? Wij informeren u met alle plezier over de opties die u hebt en de kosten die daaraan zitten verbonden.

Dakkapel isoleren

Om ervoor te zorgen dat u geen onnodig geld verliest aan de energierekening is het adviseerbaar om de dakkapel te isoleren. Dit kan ten eerste met behulp van de ramen. Voor een uitstekende isolatie raden wij onze klanten aan om te kiezen voor HR++ beglazing. Daarnaast is het een optie om de muren te voorzien van isolatiemateriaal. Voorbeelden zijn isolatieplaten van PUR of glaswol. Wij kunnen voor u het isolatiemateriaal aanbrengen voordat wij de dakkapel aftimmeren, of zorgen desgewenst voor de na-isolatie van al bestaande dakkapellen. Bent u benieuwd naar de prijs voor het isoleren van uw dakopbouw? Vraag dan offertes aan.

Bespaar geld, vergelijk offertes!

dakkapel offertes vergelijken

Klantervaringen

Mijn man en ik zochten naar een mogelijkheid om de zolder om te bouwen naar een studeerkamer. Maar eens een offerte aangevraagd via Dakkapel Nu. Binnen een paar uur hadden we de eerste prijsopgaven al binnen. De prijzen verrasten ons in positief opzicht!
H. De Groot, Winsum
Ik was al jaren van plan om een dakkapel te plaatsen. Via deze service maar eens een offerte aangevraagd voor een prefab variant. De prijzen waren dusdanig dat de kapel inmiddels is geplaatst. Ik ben tevreden over de communicatie en de dienst.
L. Meijer, Winsum
Wij zochten een vakman die tegen scherp tarief twee dakkapellen wou komen plaatsen. Deze hebben we via deze service gevonden. Prima service, niets op aan te merken. Alle afspraken zijn nagekomen. Kwaliteitscontrole is wel prettig!
Karin Witte, Gelderland
Onze woning is eigenlijk te klein, maar verhuizen was financieel gezien geen optie. Met een aanbouw hebben we extra ruimte weten te creëren. Nu hebben we weer meer ruimte voor de kinderen en kunnen we nog een aantal jaren blijven wonen in ons huis.
Paul van der Werff, Winsum
Prijzen opgevraagd voor een kunststof dakkapel, dat ging makkelijk via het formulier. Op korte termijn diverse aanbiedingen ontvangen. Goede service, niets aan veranderen! Ik kan het dus van harte aanraden indien je een vakman zoekt.
Heyko Borst, Arnhem
Een offerte aangevraagd voor een houten dakkapel met verhoogde nok voor onze woning. Snelle dienstverlening en prettige communicatie. Uiteindelijk was het ons toch te duur, daar werd echter niet moeilijk over gedaan. Vrijblijvend karakter.
Tom Hoveling, Winsum

Werkgebied

Landelijk netwerk

In de loop der jaren zijn wij behoorlijk gegroeid. Meer dan 25 jaar geleden klein begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Wij beheren inmiddels een netwerk waar vele leveranciers aan zijn verbonden. Stuk voor stuk bedrijven met kennis van zaken. De vakbedrijven bewijzen iedere dag dat een scherp tarief niet ten koste hoeft te gaan van vakwerk. Onderstaand een overzicht van provincies waarin wij werkzaam zijn. Selecteer uw provincie en kom direct in contact met een vakman bij u in de buurt.

Missie

Dakkapel Nu is één van de grootste landelijk opererende dakkapellen specialisten. Wij garanderen hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs.

Vestigingen
Provincies

Vestigingen

Zoals u wellicht al heeft gelezen zijn wij zo’n 25 jaar geleden klein begonnen. Al snel merkten wij dat de werkwijze succesvol was en dat de dakkapellen op steeds grotere schaal werden afgenomen. Door goede producten en dakkapellen te leveren is ons werkgebied steeds groter geworden. We zijn niet alleen werkzaam in Winsum, maar zijn inmiddels landelijk operatief. Wij werken vanaf meer dan 200 vestingen in het gehele land. Er bevindt zich dus altijd een vakman bij u in de buurt. Hiernaast een overzicht van de vestigingen bij u in de buurt.